Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Associació Cultural Cercle de Cultura

Associació cultural

L'Associació Cultural Cercle de Cultura de Sant Quirze del Vallès és una entitat que organitza activitats i tallers de temàtica diversa per a satisfer al màxim de la població. Amb una programació estable, realitza tallers de mandales, tècniques de relaxació, ioga, tarot evolutiu, teatre, pintura creativa, dibuix i pintura tradicional, restauració de mobles, confecció i arranjament de bisuteria, bridge i balls de saló, entre d'altres. Les activitats grastronòmiques són també un punt fort de l'oferta ja que s'imparteixen classes de cuina tradicional, cuina d'aprofitament o cuina d'altres mons. I una altra de les ofertes estrella són els tallers de labors: puntes coixí, patchword, punt de creu, tapetes de puntes i fil, arranjaments de roba. Exposicions de treballs i sortides culturals.

Volem que la gent de totes les edats tingui un lloc per desenvolupar les seves arts creatives. Un altre objectiu és que la gent que viu a Sant Quirze es coneix-hi amb una altre àmbit que no sigui l'esport, Biblioteca, escoles, etc.
Amb la novetat del taller de teatre el nostre repte seria poder arribar a formar un grup de teatre consolidat i que puguèssim gaudir alguna altre nit a La Patronal.