Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Associació Cultural Grup Consum Galliners

Associació classificada com a Diversos

L’associació cultural grup consum galliners és una entitat autogestionada, és a dir, les decisions i la gestió d’aquesta les prenen els propis socis. La seva seu social és a la casa de la vinya a la Masia de Can Barra.

La idea de la creació d’una cooperativa de consum a Sant Quirze rondava pel cap de moltes persones del nostre poble ja feia mesos abans d’arribar a fer-se realitat l’any 2011. Des de l’aleshores, setmanalment, les persones que en formem part, a part de gaudir d’excel·lents productes ecològics adquirits directament del seu productor, treballem conjuntament per fer visible una alternativa de consum que creiem més responsable, solidària i sobretot possible.

Com a membres de la cooperativa gaudim d’uns productes procedents d'una producció i/o elaboració ecològica i responsable amb l'entorn, de productes de temporada, de proximitat i sense intermediaris. Tots els productes i proveïdors són triats pels membres de la cooperativa i sempre anem mirant d’ampliar la nostra oferta i de millorar-ne condicions i qualitat.

Al formar part de la cooperativa, participem de manera democràtica i directa, a través d'una assemblea on totes les persones que en formen part tenen la possibilitat d’assistir i intervenir des del moment en què esdevenen socis.

A més a més, és una oportunitat per formar part activa d’un projecte que pretén divulgar el consum crític, ètic i coherent amb els principis de la justícia social i compartir experiències amb persones i associacions afins, amb intenció de créixer cap a una xarxa d'economia alternativa.