Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Confirmació d'empadronament d'estrangers residents a Espanya (NO ENCSARP)

Servei responsable

Servei responsable

Estadística i Padró

En termini

Sol·licitar Cita Prèvia

Descripció del tràmit

Aquest tràmit permet confirmar l'empadronament d'alguns estrangers empadronats i empadronades a proposta de l'Institut Nacional d'Estadística.

Aquest procediment es realitza mitjançant l’acord de la proposta de formació del Cens d'Estrangers Residents a Espanya (CERE) i l’actualització conjunta dels padrons municipals, en la que el Consell d’Empadronament (Institut Nacional d’Estadística) ha informat favorablement la realització de comprovacions periòdiques de la continuïtat de la residència a ciutadans de la Unió Europea i dels Estats que formen part de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu, així, com aquells habitants que tenen una targeta de residència de règim comunitari o autorització de residència permanent.

Qui ho pot sol·licitar

L'estranger comunitari empadronat i requerit.

Formes de tramitació

Per realitzar aquest tràmit cal sol·licitar cita prèvia.

Consulteu l'adreça i horari de les nostres oficines d'atenció ciutadana.

El dia de la cita adreceu-vos a l’OAC amb el model de sol·licitud emplenat i signat.  Assegureu-vos de portar la documentació necessària per poder fer el tràmit.

Documentació a aportar

Per a totes les sol·licituds:

  • Document acreditatiu d'identitat individual: passaport, document d’identitat del país d’origen i certificat d’inscripció en el Registre d’Estrangers (RCE).

Per a menors d'edat:

  • Documentació relativa a aquests i als seus pares o tutors legals.
Quin cost té i com es pot fer el pagament

Gratuït

Informació d'interès

El servei gestor enviarà periòdicament una comunicació de confirmació d'inscripció als estrangers interessats, amb les instruccions a seguir, a instàncies de la informació proporcionada per l'Institut Nacional d'Estadística.