Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consell d'Infants. Presentació de candidatures per a infants de 5è i 6è escolaritzats fora del municipi.

Servei responsable

Servei responsable

Servei d'Educació i Formació

Fora de termini
Descripció del tràmit

Aquest tràmit us permet presentar la candidatura per formar part del Consell d’Infants del municipi de Sant Quirze del Vallès.

Aquesta sol·licitud està destinada únicament als infants interessats en participar al Consell, residents a Sant Quirze del Vallès, però escolaritzats a escoles de FORA del municipi.

El Consell d’Infants de Sant Quirze del Vallès és un nou òrgan de participació perquè els infants col·laborin activament en la construcció, desenvolupament i millora de Sant Quirze del Vallès a través de l’expressió d’idees, reflexions, opinions i propostes amb voluntat transformadora.

Composició del Consell d’Infants

Per tal que el Consell sigui el màxim de representatiu, estarà format per infants de 5è i 6è de primària dels centres educatius del municipi i infants que viuen a Sant Quirze del Vallès però que estan escolaritzats a un altre municipi.

Distribució

  • Fins a un màxim de 20 representants candidats/es escollits i escollides directament a les escoles del municipi de Sant Quirze del Vallès: 2 consellers/es titulars per a cada aula de 5è i 6è de primària de cada escola del poble.
  • Fins a un màxim de 10 representants d’infants de 5è i 6è NO escolaritzats/des al municipi de Sant Quirze del Vallès.

Per a més informació, pots accedir al Full Informatiu.

 

Normativa

Bases per a l'elecció dels membres del Consell d'Infants

Qui ho pot sol·licitar
  • Infants, residents a Sant Quirze del Vallès, que estiguin cursant 5è o 6è de primària durant el curs vigent en una escola de fora del municipi.
  • És necessària l'autorització signada del pare, mare o tutor/a.
Com es fa el tràmit

Formes de tramitació

Empleneu el formulari i adjunteu-li l'autorització.

Formulari d'inscripció en línia

Servei d'Educació i Formació

Adreça: av. Pau Casals, 72 - Local

08192 Sant Quirze del Vallès

Horari: de 8 a 15 h, de dilluns a divendres.

Telèfon: 93 721 68 00 ext. 5204

Correu electrònic: educacio@santquirzevalles.cat

Terminis

Del 9 al 27 d’octubre de 2023

Documentació a aportar

Adjuntar l'autorització per participar en el Consell d'Infants signada pel pare, mare o tutor/a al formulari electrònic.

Quin cost té i com es pot fer el pagament

Gratuït

Informació d'interès

Bases d'elecció de membres del Consell

Elaboració de la borsa de candidats/es

  • S’elaborarà una base de dades amb tots els candidats i candidates presentades, per escollir un total de 10 representants mitjançant sorteig, que es realitzarà el 30 d’octubre de 2023 a les 18:00 h a la Sala Josep Brossa.
  • L’Ajuntament es posarà en contacte amb les persones escollides per informar-les de la seva selecció i es procedirà a la seva designació.
  • L’Ajuntament es reserva el dret a fer qualsevol comprovació en la veracitat de les dades de les persones sol·licitants, amb l’advertiment que la suplantació d’identitat pot comportar la comissió d’un delicte i l’anul·lació de la sol·licitud.

Renúncies

En el cas que alguna de les persones escollides volgués renunciar a la seva representació, haurà d’informar mitjançant sol·licitud a l’Ajuntament, manifestant la seva voluntat de renúncia.