Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació de documents adreçats a altres administracions

Servei responsable

Servei d'Atenció Ciutadana

En termini

Sol·licitar Cita Prèvia

Descripció del tràmit

Aquest tràmit us permet presentar escrits, sol·licituds i comunicacions adreçades a qualsevol administració pública.

La data d’entrada al registre de l’Ajuntament de Sant Quirze és plenament vàlida a efectes del còmput de terminis.

Si disposeu de certificat electrònic podeu cercar el tràmit directament a la seu electrònica de l'administració responsable. 

En aquest tràmit, l'Ajuntament de Sant Quirze actua com intermediari. Tot allò que es desprengui com a conseqüència del tràmit (notificacions, reclamacions, consultes, etc.) es faran directament de l'administració destí a la persona interessada i a l'inrevés. 

Normativa

Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

Qui ho pot sol·licitar

Qualsevol persona no obligada a relacionar-se electrònicament amb l'administració.

Totes les administracions públiques tenen l'obligació d'actuar com registre d'entrada per la resta d'administracions de l'estat. Per tant, si no esteu empadronats a Sant Quirze del Vallès podeu adreçar-vos directament al vostre ajuntament.

Formes de tramitació

Si disposeu de certificat electrònic podeu cercar el tràmit directament a la seu electrònica de l'Administració responsable del tràmit que voleu realitzar.

Per realitzar aquest tràmit cal sol·licitar cita prèvia.

Consulteu l'adreça i horari de les nostres oficines d'atenció ciutadana.

El dia de la cita adreceu-vos a l’OAC amb el model de sol·licitud emplenat i signat.  Assegureu-vos de portar la documentació necessària per poder fer el tràmit.

Terminis

 En qualsevol moment

Documentació a aportar

Sol·licitud específica de l'organisme al que va adreçada la documentació.

Si no disposeu de la sol·licitud específica del tràmit que voleu realitzar o bé no existeix, heu d'utilitzar la sol·licitud de Finestra Única de l'Ajuntament de Sant Quirze. 

Quin cost té i com es pot fer el pagament

Gratuït

Informació d'interès

Un cop la vostra documentació sigui entrada en el Registre General de l'Ajuntament de Sant Quirze, us proporcionarem el justificant. La data d’entrada al registre de l’Ajuntament de Sant Quirze és plenament vàlida a efectes del còmput de terminis.

Farem l'enviament en el mateix moment, de forma electrònica, a l'administració de destí i us facilitarem ell comprovant. Si per motius tècnics no es pot fer en el moment, us farem arribar per correu electrònic el comprovant més endavant.