Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació en matèria d’higiene alimentària

Servei responsable

Servei de Salut

Fora de termini
Descripció del tràmit

Permet tramitar la inscripció als cursos de formació en matèria d’higiene alimentària en l’àmbit de la restauració col·lectiva i en l’àmbit del comerç al detall de productes alimentaris.

Aquestes accions formatives permeten complir aquells requisits legals necessaris per garantir unes pràctiques correctes d’higiene i de manipulació d’aliments i la implementació dels autocontrols basats en l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC).

La realització i superació de la formació s’acreditarà mitjançant l’expedició d’un certificat de formació.

Les dates previstes per a les accions formatives són:

  • Grup 1. Àmbit de la restauració col·lectiva

14 i 21 de novembre de 2023, de 17.30 a 20.00 h.

  • Grup 2. Àmbit del comerç al detall de productes alimentaris

14 i 21 de novembre de 2023, de 14.30 a 17.00 h.

Lloc: Sala Salut Pastor de La Patronal.

Qui ho pot sol·licitar

Persones físiques

Requisits previs

Les persones en actiu amb activitat professional al municipi, en l’àmbit de la restauració i del comerç al detall de productes alimentaris i que no disposin de formació en matèria d’higiene alimentària o que aquesta no sigui vigent.


En la inscripció cal indicar l'establiment en el qual treballeu, així com el lloc de treball que desenvolupeu.

Formes de tramitació

 Podeu sol·licitar la inscripció mitjançant aquests enllaços:

Aquest tràmit cal fer-lo de manera telemàtica.

En cas de necessitar ajuda per efectuar la inscripció, podeu adreçar-vos a:
 

Servei de Salut
Av. Pau Casals, 72.
De dilluns a divendres de 9 a 14 h.
Telèfon: 937216800. Servei de Salut.
serveisalut@santquirzevalles.cat.

Terminis

Termini per fer les sol·licituds d’inscripció 

  • Del 30 d'octubre al 10 de novembre de 2023
Quin cost té i com es pot fer el pagament

Gratuït

Informació d'interès

D’acord amb la normativa vigent aplicable, la formació en higiene alimentària del personal manipulador ha de ser continuada i adequada a l’activitat laboral que es desenvolupi.