Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preinscripció, fora de termini de matriculació, a l'Escola Bressol Municipal El Patufet

Servei responsable

Servei responsable

Servei d'Educació i Formació

Fora de termini

Sol·licitar Cita Prèvia

Descripció del tràmit

Permet realitzar la preinscripció, fora del període oficial de preinscripcions, a l'Escola Bressol Municipal El Patufet per al curs 2024-2025.

Preinscripcions fora de termini:

  • La preinscripció fora de termini pel curs 2024-25 s'iniciarà el 27 de juny de 2024.
  • S’afegiran al final de la llista d’espera (per a cada grup d’edat) de l’escola bressol municipal, i si es produeixen vacants durant el curs es contactarà amb les persones sol·licitants.
Qui ho pot sol·licitar

Pare, mare o tutor dels infants de 0 a 3 anys.

Requisits previs

Cal que els infants tinguin com a mínim 16 setmanes en la data d'incorporació a l'escola bressol.

Formes de tramitació

També s'acceptaran sol·licituds mitjançant registre telemàtic a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Per realitzar aquest tràmit cal sol·licitar cita prèvia.

Consulteu l'adreça i horari de les nostres oficines d'atenció ciutadana.

El dia de la cita adreceu-vos a l’OAC amb el model de sol·licitud emplenat i signat.  Assegureu-vos de portar la documentació necessària per poder fer el tràmit.

Terminis

Fora del termini oficial:
Un cop finalitzat el període oficial, podeu fer la preinscripció a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i presentar igualment la sol·licitud i la documentació demanada.

Documentació a aportar
  • Model de sol·licitud oficial de preinscripció
  • Llibre de família o altres documents relatius a la filiació. Si està en situació d'acolliment, la resolució d'acolliment del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.
  • DNI de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor/a o guardador/a de fet). Si la persona sol·licitant és estrangera, la targeta de residència on consta el NIE o el passaport. Si es tracta d'estrangers comunitaris, document d'identitat del país d'origen.
  • De manera extraordinària, les dades d'identificació o de filiació dels alumnes estrangers també es poden acreditar amb el document d'identitat o el llibre de família del país d'origen o la documentació alternativa que la persona pugui aportar.

 

Quin cost té i com es pot fer el pagament

No es contemplen en la fase de preinscripció. No obstant això, els alumnes que siguin admesos hauran d'abonar les taxes vigents de matriculació.

Sentit del silenci administratiu

Negatiu