Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada: COVID-19 i treball amb infància en situació de risc social


Xerrada a càrrec de l'Associació Nuevos Pasos, entitat que desenvolupa projectes de cooperació al desenvolupament i membre de la Mesa de Solidaritat i Cooperació del municipi.

Temàtica:

L'arribada de la COVID-19 ha trasbalsat les nostres les vides. Van arribar les mascaretes, el distanciament social i les quarantenes, fent desaparèixer les abraçades i posant en evidència la importància de cuidar-nos i cuidar a les persones que ens envolten com quelcom imprescindible. Una situació que s'agreuja encara més en els entorns d'extrema pobresa.

Des de l’Associació Nuevos Pasos treballem des de l’any 2001 la protecció a la infància en situació de risc i a les seves famílies a Perú i a Bolívia. Actualment, desenvolupem projectes de prevenció de l’abús infantil, de seguretat alimentària, donem suport a les famílies amb infants amb càncer i treballem a favor de l’educació de les nenes. Com ha afectat la situació de pandèmia a les persones beneficiàries de les nostres actuacions? Quina és la realitat de la infància en aquests països? Com ens hem adaptat per continuar treballant per la garantia dels seus drets?

Dijous 28 de gener a les 19 h, farem una xerrada per parlar dels efectes de la COVID-19 en els entorns on treballem i com continuem treballant per una societat més justa i solidària.

La xerrada serà online, a través d'aquest enllaç.

Per a més informació pots enviar un mail a cooperaciosolidaritat@santquirzevalles.cat

 

Horari: 19h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 28/01/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Virtual
  • Organitza Associació Nuevos Pasos
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal