Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ESPECTACLE FAMILIAR: Uh! Quin cangueli!


El dissabte 13 de febrer, la plaça d'Anselm Clavé acollirà l´espectacle familiar "Uh! Quin cangueli!", a càrrec de la companyia Xip Xap. El públic gaudirà amb una sèrie de personatges com la bèstia, la granota, la bruixa, el rellotge de paret, o l’esquelet que s’ajunten per fer la Festa del Cangueli. Els i les assistents que ho desitgin podran venir disfressats/des per commemorar la festivitat del Carnestoltes, que hagués tingut lloc aquest dia. Els personatges de l'espectacle també ens recordaran alguna de les històries que envolten aquesta festivitat.

L'activitat és gratuïta però amb aforament limitat. Per assistir-hi, és imprescindible reservar les vostres localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat. S'han programat dues sessions. La primera a les 10.15 hores i la segona a les 12 h. Per a la darrera sessió ja s'han exhaurit les entrades.
 
Prevenció de la COVID-19:  
- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
- L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
- Es recomana portar l'entrada al mòbil.
Horari: 10.15 i 12 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 13/02/2021 de 10:15 a 10:15
  • Lloc Plaça d'Anselm Clavé
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal