Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TEATRE: Les arrels


TEATRE: Les arrels
El proper diumenge 21 de febrer, a les 18.30 hores, la Sala Josep Brossa de la Patronal acollirà una nova representació de la Mostra TASQ, la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze. En aquesta ocasió, el públic podrà gaudir de l'obra “Les arrels”, un text d’Arnold Wesker que ens presenta el xoc entre el món rural i agrari acostumat a ser conservador i l’efervescència de les ciutats i de la classe obrera plena d’idees de canvi i de transformació. L'obra ens presenta la Beatie, una noia nascuda en un poblet rural d’Anglaterra, torna a casa després de passar una temporada treballant a Londres. Explicarà a la seva família tot el que hi aprèn al costat del seu promès, però la família no està massa interessada a conèixer coses noves. 
 
La representació anirà a càrrec del Grup de Teatre d’Amics de les Arts de Terrassa, que té 42 anys de trajectòria. L’escenografia i el vestuari de la producció estan especialment treballats. La traducció al català és d’Enric Dachs.
 
Les localitats tenen un preu de 8€ i es poden adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.
 

La Mostra TASQ està organitzada per Onze al Teatre i l'Espai d'Arts Escèniques, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.  

Horari: 18.30 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 21/02/2021 de 18:30 a 18:30
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Espai d'Arts Escèniques i Onze al Teatre
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal