Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DOC del Mes (en línia): Advocate


Advocate. Dir: Rachel Leah Jones & Philippe Bellaiche. Israel, Canadà, Suïssa (2018). 108 min. VO en hebreu, àrab i anglès, subtitulada en català.
 
L’advocada jueva Lea Tsemel és el terratrèmol del gremi de l’advocacia a Israel. Està especialitzada en la defensa de presoners polítics palestins i no té pèls a la llengua amb els seus companys de professió. Accepta els reptes més difícils, com ara representar acusats palestins que han comès, presumptament, delictes de terrorisme o crims contra ciutadans israelians sota la convicció que la repressió que pateix Palestina justifica la seva lluita per alliberar-se. 
 
Amb una energia inesgotable, porta més de cinc dècades intentant canviar i fer entendre a l’opinió pública que l’estat d’ocupació i la repressió que pateixen els palestins per part del govern d’Israel, són també culpables d’aquesta violència. Defensora dels drets humans, afirma que els israelians són còmplices i que no tenen cap dret a dir als palestins com han de lluitar... Una història indispensable on Lea Tsemel ens envia un prec i un missatge poderós: "Hauríeu d’intentar entendre'm, perquè soc el futur".
 

El documental estarà disponible on line del 12 al 26 de febrer (ambdós inclosos). Per poder-lo veure, caldrà que ompliu el següent formulari i les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel·lícula.  

Horari: Dirigida a: Públic adult Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 26/02/2021 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal