Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TEATRE FAMILIAR: El Peix irisat


TEATRE FAMILIAR: El Peix irisat

Rialles Sant Quirze organitza una nova representació de teatre familiar a la Sala Josep Brossa de la Patronal el proper diumenge 28 de febrer, a les 18 hores. En aquesta ocasió, Tanaka Teatre ens porta el seu espectacle "El Peix Irisat". Es tracta d'una petita història quotidiana conduïda per una actriu, la Mar, i protagonitzada per molts titelles. Al llarg de l’espectacle trobem diferents animals marins com peixos de colors, una estrella de mar, un pop, un calamar, meduses, un peix llanterna, un peix globus i una petxina, entre d’altres. En aquest espectacle el públic s'endinsa a les profunditats marines a partir d’una escenografia que representa el fons del mar amb algues i coralls i viurà les diferents aventures del Peix Irisat amb molt sentit de l’humor, moments màgics i moltes sorpreses.

Els nens i les nenes tindran ben a prop tots aquells personatges d’un dels contes més famosos de la literatura infantil. I podran ajudar el Peix Irisat a entendre la importància de compartir, a trobar el remei per guarir un dels seus amics i, finalment, trobar el camí de tornada a casa.

El Peix Irisat està basat en la col·lecció de contes il·lustrats de Marcus Pfister, concretament en “El Peix Irisat”, “El Peix Irisat i la cova dels monstres marins” i “El Peix Irisat torna a casa”. Un espectacle de teatre i titelles adreçat a famílies amb infants de 2 a 8 anys

Les entrades tenen un preu de 7€ i de 6€ per als Amics i amigues de Rialles. Properament, es podran aconseguir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.

L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.

Prevenció de la Covid-19: 

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta és obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.

Horari: 18 h Dirigida a: Públic familiar amb infants de 2 a 8 anys Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 28/02/2021 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Rialles Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal