Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TEATRE: Carola (adaptació de l'obra "Feliçment, jo sóc una dona" de Maria Aurèlia Capmany)


CAROLA és una adaptació de l'obra "Feliçment, jo sóc una dona", un dels textos més sincers, directes i claus sobre feminisme de la Maria Aurèlia Capmany. És un retrat magnífic de la societat catalana del segle XX, un homenatge a l’escriptora Maria Aurèlia Capmany en el centenari del seu naixement, i un homenatge a totes aquelles dones que van haver de lluitar per la llibertat i la igualtat de gènere davant d’una societat masclista.Són textos sincers, autèntics, directes, sense embuts, on hi reflecteix la hipocresia de la societat i les seves absurdes normes socials.
 
CAROLA és una dona de mitjana edat que decideix escriure amb la màxima sinceritat els records que guarda del seu periple vital. La lluita per intentar assolir la seguretat econòmica, i en últim terme la llibertat, sense l’ajuda dels homes. La trajectòria vital del nostre personatge és la d’una dona que lluita per la igualtat en una Catalunya convulsa.

Equip Artístic
Adaptació: Anna Güell, Lourdes Barba i Manel Dueso
Direcció: Francesca Piñón
Repartiment: Anna Güell

Preu de l´entrada: 2 €. Aconseguiu les entrades anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat
 

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona. 

Horari: 18 h Dirigida a: Públic familiar Col·laboració: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 13/03/2021 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal