Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TEATRE: Angoixa


El Grup de teatre Tàndem, de Santa Perpètua de Mogoda, presentarà l'obra "Angoixa", de Patrick Hamilton, el diumenge 21 de març a partir de les 18.30 hores en el marc de la Mostra de Teatre Amateur. En l'espectacle, una parella acabada de casar van a viure a una llar que va ser escenari d’un assassinat quan, al cap de poc, ella comença a notar-hi fenòmens estranys. Aquesta situació la porta  a l’angoixa i a la por. Llavors, un exdetectiu que viu al mateix barri, en assabentar-se de la situació, comença a investigar.

El Grup de teatre Tàndem va fundar-se el 1964 i des del 1991 organitza una Mostra de Teatre Amateur a Santa Perpètua. També s’ocupen d’organitzar altres esdeveniments escènics del calendari com "Els Pastorets", el "Passatge del Terror" i la "Central de Reis". Porten guanyats més de 150 premis en diversos concursos teatrals. 

Entrada general: 10€
Entrada socis/es Espai d'Arts Escèniques: 8€
 
Prevenció de la Covid-19:
- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
- L'ús de la mascareta serà obligatori.
- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil. 

(Fotografia: Jordi Riera)

Horari: 18.30 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 21/03/2021 de 18:30 a 18:30
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Espai d'Arts Escèniques i Onze al Teatre
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal