Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DOC del Mes (presencial): The letter


The letter. Dir: Maia Lekow & Christopher King. Kenya (2019) 82 min. VO en anglès, suahili i giriama subtitulada en català.

 
Què faries si acusessin a la teva àvia de bruixeria? Els temps de la Santa Inquisició queden aparentment lluny, però avui en dia, a Kènia, la realitat de les dones amb una sensibilitat especial és dramàtica i ens fa reviure el terror de l’Edat Mitjana. 
 
El jove Karisa viatja de Mombasa als seus orígens rurals quan s’assabenta que la seva àvia està en perill. A través de les converses amb els seus familiars descobrim amb incredulitat que el seu oncle, fruit d’una combinació de superstició i interessos econòmics, és l’instigador de la terrible acusació. A la vegada, les seves ties intenten protegir l’àvia que ha d’aprendre a conviure amb el fantasma de l’assassinat rondant la seva humil casa. A Kènia, centenars d’ancians són acusats de bruixeria per tal de robar-los les terres. Un retrat valent que posa en evidència com els valors de les comunitats rurals han estat trastornats pel colonialisme i la religió. Una història d’amor intergeneracional, en què el carisma d’en Karisa demostra com la resistència a l’avarícia és possible i on el cos fràgil de l’àvia amaga un poder femení indestructible.
 

El documental es projectarà el dijous 11 de març, a les 18 hores a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal. Podeu reservar les vostres entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat.

estarà disponible on line del 12 al 26 de març (ambdós inclosos). Per poder-lo veure, caldrà que ompliu el següent formulari i les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel•lícula.   

Horari: 18 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 11/03/2021 de 18:00 a 18:00
  • Lloc sala d'actes de la Biblioteca
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal