Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TEATRE: La casa de Bernarda Alba


Onze al Teatre i l’Espai d’Arts Escèniques, amb el suport de l’Ajuntament, organitzen el proper diumenge 18 d'abril la representació de "La casa de Bernarda Alba" de Federico García Lorca. Els i les assistents gaudiran de l’adaptació que ha fet d'aquest clàssic del teatre espanyol la companyia Teiatroia’t de Montcada i Reixac. L’obra és l’última de les tragèdies rurals de García Lorca i va ser acabada el 19 de juny de 1936, poc abans de ser assassinat. L'obra ens presenta el personatge de Bernarda Alba després de la mort del seu segon espós i imposa un dol rigorós i asfixiant en les seves 5 filles. Una vegada repartida l’herència, Angústias, filla del primer espós i per tant amb més diners que la resta, rep proposicions per casar-se amb Pepe El Romano. Aquest es compromet amb Angustias però enamora a Adela, la germana menor, cosa que provoca discussions i tibantors entre totes les germanes. La gelosia i l’enveja desencadenarà un final tràgic.
 
Aquesta obra és l'última representació de la 1a edició de la Mostra TASQ (Mostra de Teatre amateur de Sant Quirze del Vallès).
 
Hora: 18.30 h
Lloc: Sala Josep Brossa de la Patronal
 
Entrada general: 8€
Entrada socis/es Espai d'Arts Escèniques: 6€
 
Prevenció de la Covid-19:
- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
- L'ús de la mascareta serà obligatori.
- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil. 

Horari: 18.30 h Dirigida a: Públic adult Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 18/04/2021 de 18:30 a 18:30
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Espai d'Arts Escèniques i Onze al Teatre
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal