Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ESPECTACLE: A partir del silenci, amb l'actriu Sílvia Bel


ESPECTACLE: A partir del silenci, amb l'actriu Sílvia Bel
El proper divendres 23 d'abril, a les 20 hores, l'actriu Sílvia Bel ens porta "A partir del silenci", 
espectacle amb textos de prosa i poesia de Maria Mercè Marçal, Dolors Miquel, Palau i Fabra, Perejaume, Casasses, Blanca Llum, Valente, Carner o Brossa, entre altres. A través dels seus poemes, l'espectacle recorre la màgia quotidiana, la denúncia social, el feminisme, la transgressió, i ens parla també de l'enyor de l'exili. La tria d'aquests textos és a càrrec de l'artista i poeta Perejaume juntament amb l'actriu Sílvia Bel que els dóna vida. La música incorpora cançons de poemes adaptats per Juan Manuel Galeas que els enlaira amb el cant flamenc acompanyat dels músics José "El Chote" i Fran León. L'espectacle tindrà lloc a la plaça d'Anselm Clavé. En cas de pluja, l'activitat es traslladarà a la Sala Josep Brossa de la Patronal.
 
Preu de l'entrada: 2 €. Es poden aconseguir anticipadament a partir del dimarts 6 d'abril a les 8 hores a http://entrades.santquirzevalles.cat
 
Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona. 
 
Prevenció de la Covid-19:
 
- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
- L'ús de la mascareta serà obligatori.
- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
- Es recomana portar l'entrada al mòbil.

 

Horari: 20 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 23/04/2021 de 20:00 a 20:00
  • Lloc Plaça d'Anselm Clavé
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal