Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentació del llibre "Sant Quirze del Vallès. Recull gràfic 1878-1985"


El dijous 22 d'abril, a les 19 hores, la sala Josep Brossa de la Patronal acollirà la presentació del llibre "Sant Quirze del Vallès. Recull gràfic 1878-1985".  Es tracta d'un llibre col·leccionable amb fotografies històriques del municipi organitzades en diversos continguts temàtics com l'espai urbà, les festes, el comerç i els serveis, la cultura i el lleure, les institucions i les escoles.
 
El volum de la publicació és de 840 pàgines en format DIN A4 amb unes 1.000 fotografies restaurades digitalment, impreses a dues tintes, en color sèpia, i amb enquadernació de luxe. S’edita en fascicles de periodicitat setmanal: 50 fascicles més el de presentació. Es podrà trobar a diferents punts de venda del poble. Com a campanya de promoció, es podran obtenir de forma gratuïta les cobertes i el fascicle de presentació el mateix dia 22.
 
El volum l’ha coordinat el Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze (GIHSQ). Els autors i autores dels diferents capítols són persones de Sant Quirze i que voluntàriament han redactat cada àrea temàtica. El fons fotogràfic procedeix de l’arxiu del Grup d'Investigació i Història de Sant Quirze. L’edició va a càrrec de l’editorial EFADOS, té el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i està emmarcat en la col·lecció "L’Abans".
 
L'assistència és gratuïta però cal fer la reserva prèvia de localitats a http://entrades.santquirzevalles.cat a partir de dimarts 6 d'abril a les 8 hores. 


Prevenció de la Covid-19:
 
- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
- L'ús de la mascareta serà obligatori.
- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.  

Horari: 19 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 22/04/2021 de 19:00 a 19:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza GIHSQ i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal