Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CINEMA: Queen Lear (Reina Lear)


Tercera projecció de la Mostra Internacional de Films de Dones. 

La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona té com a objectiu la promoció del cinema dirigit per dones, visibilitzant la cultura audiovisual femenina i projectant filmografies de directores d’arreu del món, evidenciant d’aquesta manera la importància de la contribució de les dones en el desenvolupament de la creació audiovisual. 

Queen Lear (Reina Lear) 

Pelin Esmer, Turkey, 2019, 84'. VOSE

A inicis de la dècada dels 2000, un grup de dones camperoles provinents de les muntanyes del sud de Turquia van formar un grup de teatre que després va ser protagonista del documental de la mateixa autora The Play (2005). En aquella experiència, les dones interpretaven les seves pròpies històries de vida al poble. Ara, quasi 20 anys després, el grup es reuneix de nou en un road trip que les portarà a interpretar el clàssic de Shakespeare King Lear als poblets més remots de les muntanyes turques, on fins i tot beure aigua és un repte. En el viatge, les seves vides es fonen amb els personatges de l'obra que, en les seves mans, es transformarà en Queen Lear.

Data: 16 d'abril de 2021

Hora: 19h (Aforament limitat. Obrirem portes a les 18:30h)

Lloc: Sala Josep Brossa - La Patronal

Inscripcions: Per accedir a aquesta activitat és indispensable inscriure's a través del següent enllaç: https://www.entrapolis.com/entrades/cinema-queen-lear-reina-lear

L'activitat és gratuita.

Horari: 19:00h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Drac Màgic

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 16/04/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala Josep Brossa - La Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal