Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCERT: Jokermen - Tribut a Bob Dylan


CONCERT: Jokermen - Tribut a Bob Dylan
L'Associació Amics de la Música organitza el proper diumenge 23 de maig, a les 19 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal un concert de Jokermen, una banda que s'allunya de la còpia per interpretar amb personalitat pròpia les mítiques cançons de Bob Dylan, reconeguda icona de la contracultura dels 60's, Premi Nobel de Literatura, poeta, escriptor, pintor i, sobre totes les coses: músic. Bob Dylan és el creador d'algunes de les millors cançons de la música contemporània. La seva genialitat permet la interpretació i relectura del seu fantàstic cançoner des de diverses vessants: rock, blues, country, rythm&blues... Però també permet afegir nous sons més moderns, totalment elèctrics i poderosos. 
 
Les entrades tenen un preu de 10€ la general i de 7€ per als socis/es de l'entitat i les persones menors de 18 anys. Es poden adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat. L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
 
Prevenció de la Covid-19:
 
- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
- L'ús de la mascareta serà obligatori.
- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
- Es recomana portar l'entrada al mòbil. 
 
Horari: 19 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 23/05/2021 de 19:00 a 19:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Amics de la Música
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal