Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CINEMA: The Cancer Journals Revisited (Els diaris del càncer revisitats)


La Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona té com a objectiu la promoció del cinema dirigit per dones, visibilitzant la cultura audiovisual femenina i projectant filmografies de directores d’arreu del món, evidenciant d’aquesta manera la importància de la contribució de les dones en el desenvolupament de la creació audiovisual.
Al tractar-se d'una mostra internacional les projeccions estan en versió original. En aquest cas, l’àudio estarà en anglès i hi haurà subtítols en català.

The Cancer Journals Revisited (Els diaris del càncer revisitats)

Lana Lin, Estats Units, 2018, 98'. VOSE. VOSC.

La realitzadora Lana Lin va ser diagnosticada de càncer de mama el 2010. Aquesta experiència vital la porta a recuperar el manifest Els diaris del càncer que Audre Lorde va publicar el 1981. El film revisita el clàssic literari a través de la relectura que fan, a càmera, de vint-i-set escriptores, activistes, sanitàries i pacients, tot construint una dramatització col·lectiva entre el comentari crític, la oració i la reflexió poètica al voltant de la salut, la precarietat i la malaltia. 

Hora: 19h (Obertura portes 18:30h)

Activitat gratuïta. Aforament limitat. Cal reservar entrada a : https://www.entrapolis.com/entrades/cinema-the-cancer-journals-revisited-els-diaris-del-cancer-revisitats

Per més informació truqueu al telèfon de l'Espai Maria-Mercè Marçal 93.721.68.00 - Ext. 5228

 

Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- Es recomana portar l'entrada al mòbil.

 

Horari: 19:00h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Drac Màgic

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 07/05/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala Josep Brossa - La Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal