Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Espectacle musical "Una llum tímida"


Espectacle musical "Una llum tímida"

Aquesta actuació forma part del programa dels actes commemoratius del 28 de juny "Dia Internacional de l'Orgull LGBTIQ+"

L'espectacle musical "Una llum tímida"

"Isabel és una jove professora d’història d’una escola de Barce­lona durant els anys del franquisme a Espanya i està profunda­ment enamorada de Carmen, la professora de literatura.

Sense voler però sense poder evitar-ho, neix una història d’amor entre elles dues que semblarà haver-se d’acabar quan la família de Carmen, de pensament fortament conservador, l’obliga a in­ternar-se a un hospital de malalts psíquics per curar-se d’aquest amor que no pot ser i que no està ben vist. Temps després, Car­men retorna a casa amb Isabel, deixant família, hospital i fei­na enrere, havent d’enfrontar-se ara a les seqüeles que els elec­tro-shocks que ha estat rebent a l’hospital li estan causant. Isabel intentarà ajudar-la a sobreviure fins les últimes conseqüències."

El Col·lectiu La Cicatriz porta aquesta història, inspirada en fets reals, als escenaris, amb un format únic. La combinació de text i música en una obra que pretén trencar amb el silenci, i reivindicar les vides de les lesbianes com el que són: la memòria històrica del nostre país.

 

Hora: 19:00h (Les portes s'obriran mitja hora abans 18:30h)

Activitat gratuita. Aforament limitat.

Cal adquirir entrades a: https://www.entrapolis.com/entrades/teatre-musical-una-llum-timida

Per més informació truqueu al telèfon de l'Espai Maria-Mercè Marçal 93.721.68.00 - Ext. 5228

 

Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

Horari: 19:00h Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 29/06/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala Josep Brossa - La Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal