Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CURS VIRTUAL: Room Scape: Entrenem la selecció de personal


Objectiu: 

Experimentar en primera persona diferents dinàmiques de selecció grupal i conèixer les competències que les empreses avaluen en els candidats/tes a l’hora de fer un procés de selecció, tot analitzant comportaments concrets que s’hagin produït durant el desenvolupament de la dinàmica.

 

Continguts:

 La sessió serà de 4 hores dividides en dues parts diferenciades:

  • Una primera part, de 90 minuts, en la que es proposa experimentar en primera persona diferents dinàmiques de selecció en format de joc, per això es planteja un Room Scape titulat: “PROTOCOL X/4.60” Aquest, tindrà com a eix temàtic una missió secreta per salvar la humanitat de ser extingida per la propagació d’un virus altament letal. Les persones participants, hauran d’anar superant proves que habitualment es fan en processos de selecció grupal. 

Per a presentar la història es projectarà un vídeo on el comandant Carter els explicarà la missió que han de realitzar per a salvar la humanitat. Aquest vídeo, si es vol visualitzar prèviament per copsar com es planteja l’activitat, està disponible sota demanda.

  • La segona part de la sessió, tindrà una durada de 150 minuts, i es destinarà a l’anàlisi del joc, (quines competències i actituds s’han posat de relleu, com i perquè?), posant èmfasi en els comportaments individuals de cada participant.

Paral•lelament, veurem la part teòrica de les dinàmiques de selecció:
- tipus de dinàmiques
- per a què s’utilitzen
- què es valora en una dinàmica de grup
- aspectes que observen les persones entrevistadores
- quin és el comportament ideal per causar bona impressió en una dinàmica de grupal
- pautes i recomanacions per superar-les amb èxit

Metodologia: Utilitzarem el joc com a eina d’aprenentatge doncs mitjançant l’experiència vivencial, promovem l’impacte emocional, que ajuda significativament en l’assimilació de coneixements. Partim de la base que tot allò que s’aprèn amb plaer, no s’oblida mai.

Cal inscripció prèvia enviant el full d'inscripció degudament omplert a ocupacio@santquirzevalles.cat

Assistència gratuïta, 15 places limitades (per estricte ordre d’arribada dels fulls d'inscripció)

Horari: De 9:30h a 13:30h Dirigida a: Persones Usuàries del Servei de Promoció Econòmica Col·laboració: Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 25/11/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Virtual
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal