Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCERT: Roba Estesa


Roba Estesa fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d’un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l’esperit crític: el feminisme. Després del seus primer treballs "Descalces" i "Desglaç", al 2020 presenten "Dolors", un EP de 4 cançons que busca potenciar la lluita i la presència de la dona a gran escala i explicitar el poder d’una col•lectivitat, convidant a l’inici d’una revolució col•lectiva des de les individualitats particulars i des de l'empoderament.
 
Dia: Divendres 10 de setembre de 2021
Hora: 22 h
Lloc: Parc de les Morisques
 
Preu de l’entrada: 2€. 
 

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. El concert compta amb el suport del  Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona. 

Prevenció de la COVID-19: 
 
· Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
· L'ús de la mascareta serà obligatori per totes les persones majors de 6 anys.
· Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
· Es recomana portar l'entrada al mòbil.
Horari: 22 h Dirigida a: Públic jove i adult Col·laboració: Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 10/09/2021 de 22:00 a 22:00
  • Lloc Parc de les Morisques
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal