Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries


L’Ajuntament de Sant Quirze, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza el proper dijous dia 16 de setembre la xerrada: Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
 
Els casos d’al·lèrgies i intoleràncies creix any rere any degut a diferents factors. Moltes vegades les famílies i les persones afectades tenen poca informació i recursos a l’hora de manejar la simptomatologia. L’objectiu d’aquesta xerrada serà donar eines, recursos i fonts  d’informació per a les persones i les famílies afectades ja que cada una requereix d’un tractament dietètic i un abordatge diferent.
 
Parlarem d’al·lèrgies alimentaries com a l’ou, a la proteïna de la llet de vaca, al marisc… entre d’altres; i d’intoleràncies com al gluten, a la lactosa, a la fructosa, al sorbitol. També parlarem de les diferències entre sensibilitat al gluten (o al blat) no celíaca i la celiaquia, i d’altres disfuncions com SIBO entre d’altres.
 
Aquesta xerrada la impartirà la dietista i nutricionista Anna Gispert i forma part del Cicle d’Alimentació Saludable 2021.
 
Les dades de la xerrada són:
 
Data: Dijous 16 de setembre de 2021
Hora: 19:00 hores
Lloc: Xerrada via telemàtica (plataforma Zoom)
Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració de Diputació de Barcelona
A càrrec d’ Anna Gispert (nutricionista i dietista)
Activitat gratuïta
 
Per assistir-hi, només cal que empleneu el formulari que trobareu en l’enllaç següent:
Les inscripcions es tancaran el dijous 16 de setembre a les 14:00 hores.
El mateix dia de la xerrada, abans de les 15:00 hores, rebreu un correu electrònic amb l'enllaç i contrasenya per poder-hi assistir. 
Horari: 19 hores Dirigida a: Tothom Col·laboració: Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 16/09/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Xerrada via zoom
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal