Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cinefòrum: "Tiempos de deseo"


Tiempos de deseo és un llargmetratge documental del Conegudes (també) a casa, un projecte creat en el marc de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona que consisteix en impulsar la itinerància d'una programació cinematogràfica centrada en les obres de les cineastes catalanes amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Tiempos de deseo

A la Bea se li revela un nou lloc al món, i alhora es confronta a la pèrdua i a allò que imagina que vindrà. 

A la casa que es prepara per acollir el canvi, hi habiten les pors. Una soledat imprevista també sembla que forma part del seu desig, el desig de ser mare sense parella i lesbiana. Mentre el cos de la Bea es transforma, la càmera es mou entre l'afecte i la distància. Són intents de (re)coneixe's en aquests temps de canvi i també una necessitat de preguntar-se sobre la família, l'amor, l'amistat i tots aquells desitjos que desborden els límits de la intimitat.

Aforament limitat. Entrades gatuïtes. S'han d'adquirir a: http://entrades.santquirzevalles.cat/ 

Hora: 19:00h (Les portes s'obriran a les 18:30h.)

Lloc: Sala Josep Brossa (La Patronal)

Per a més informació truqueu al telèfon de l'Espai Maria-Mercè Marçal 93 721 68 00 - Extensió 5228

Prevenció Covid-19

  • Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i les persones majors de 6 anys heu de portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.
  • Resta prohibit fumar, beure i menjar en el recinte. El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.
  • Tota la programació queda condicionada a les resolucions aprovades pels Departaments de Salut i Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya.

 

 

 

 

 

Horari: 19:00 Dirigida a: Tothom Col·laboració: Drac Màgic i Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 07/10/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala Josep Brossa
  • Organitza Drets Civils i Gènere
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal