Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TEATRE: Inauguració 2a edició de la Mostra TASQ i representació de LIKES


TEATRE: Inauguració 2a edició de la Mostra TASQ i representació de LIKES
El diumenge 26 de setembre, a les 18.30 hores, a la Sala Josep Brossa de la Patronal tindrà lloc l’acte de presentació de la segona edició de la Mostra TASQ, la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès, amb la presència de les 6 companyies que formaran part de la programació d'enguany. L’esdeveniment servirà per donar a conèixer al públic quines són les obres que podran gaudir entre l’octubre de 2021 i l’abril de 2022. Per al dia de la inauguració, les persones assistents també gaudiran de la representació de "Likes". 
 
LKES
 
La Lídia, el Toni, el Pol i la Berta són quatre companys accidentals que comparteixen un espai de coworking mentre miren de tirar endavant cada una de les seves professions. A partir d’una foto fortuïta i una reacció inesperada a les xarxes, els quatre veuran com les seves vides canvien dràsticament. I és que comencen a ser algú, i saben com anar a més. El que no saben és on porta el camí. El què no saben és qui és aquell algú en qui es van convertint.
 
A càrrec de la Companyia Dara, formada Núria Deulofeu, Bernat Mestre, Isidre Montserrat, Míriam Tortosa i l’autor i director de l’obra, Roc Esquius. Tots ells i elles treballen en produccions teatrals i audiovisuals.
 
Entrada general: 12€
Persones menors de 18 anys: 8€
 
Organitza: Onze al Teatre i Espai d’Arts Escèniques
Amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

 

Horari: 18.30 h Dirigida a: Públic jove i adult Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 26/09/2021 de 18:30 a 18:30
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Espai d'Arts Escèniques i Onze al Teatre
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal