Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DOC del Mes (en línia): Com jo vulgui (as I want)


Com jo vulgui (As I Want). 
Dir: Samaher Alqadi. Egipte, França, Noruega, Palestina, Alemanya (2021). 88 minuts. VO en àrab i angles, subtitulada en català.
 
El moviment feminista a Egipte està agafant més força que mai. Cada cop hi ha més dones que s’atreveixen a alçar la veu contra l’assetjament sexual, però aquesta irrupció de coratge ve de lluny.
La Primavera Àrab va portar esperança de llibertat i canvis, no obstant, sovint s’oblida que durant la multitudinària protesta del 25 de gener de 2011 a la plaça Tahrir del Caire es van produir salvatges violacions en grup. La indignació de les dones egípcies va desencadenar una gran protesta per defensar els seus drets. La directora Samaher Alqadi va estar a primera línia per capturar una revolta de les dones que va passar desapercebuda als mitjans de comunicació.
 
Sessió gratuïta.
Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb el suport de la Diputació de Barcelona.
 

El documental estarà disponible on line del 24 de setembre al 8 d'octubre (ambdós inclosos). Per poder-lo veure, caldrà que ompliu el següent formulari i les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel·lícula.  

Horari: Dirigida a: Públic adult Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 08/10/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc En línia
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal