Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

CONCERT: Trio Veneziano


“Concerto Carnevale di Venezia”
Trio Veneziano
 
El Trio Veneziano, amb màscares, ens portarà la música clàssica veneciana que solia ser tocada durant les festes de Carnaval en els palaus de la Sereníssima, quan Venècia era una república marinera. La història ens diu que a Venècia sempre van imperar uns valors morals molt forts i és per aquest motiu que en aquesta ciutat el Carnaval era molt important; perquè es permetia revertir els rols en la societat.
 
De fet existien dos tipus de carnavals a Venècia: el dels carrers i el dels palaus. Ambdós tenien molta importància. Amb aquest concert ens traslladarem al Carnaval dels palaus venecians on la música dels petits grups de cambra, formats per músics emmascarats, acompanyaven els balls de la societat amb la millor música dels compositors de la època. A Venècia, al final de les celebracions del carnaval no era tan estrany trobar-se cara a cara amb persones que optaven per la màscara encara que no hi hagués celebracions, justament per evitar qualsevol judici de la societat.
 
El concert, lluny de voler ser un esdeveniment barroc amb instruments originals (de fet els instruments són moderns) vol ser una mena de cinema musical interactiu on el públic, en lloc d’assistir a un concert passivament, s’endinsarà dins de l’atmosfera veneciana gràcies a la música, les màscares i les eventuals disfresses.
 
Intèrprets:
Monica Finco, flauta travessera
Lisa Gambacciani, flauta travessera
Christian Grosselfinger, violoncel
 
Entrada general: 2€

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Aconsegueix les entrades a http://entrades.santquirzevalles.cat   

Horari: 19 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 23/10/2021 de 19:00 a 19:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal