Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major de Les Fonts


El barri de Les Fonts recupera la seva tradicional Festa Major després d’un any de no poder-la celebrar a causa de la pandèmia sanitària. L’Ajuntament i les entitats del barri han elaborat en consens una programació per arribar a tots els públics i adaptada a la normativa vigent de contenció de la pandèmia. 

La Festa començarà el divendres 1 d’octubre, quan tindrà lloc l’acte de Benvinguda a la Festa Major i la inauguració de l’exposició “101 anys de l’arribada del ferrocarril a Les Fonts” als exteriors del Centre Cívic Torre Julià. Abans es realitzarà una màsterclass de zumba a càrrec del Racó de la Dona amb la col•laboració de Les Fonts És Veu. El divendres acabarà amb un ball de diables a càrrec de Diables Sant Quirze i amb la projecció de la pel•lícula “Star Wars: l’ascens d’Skywalker”. 

Activitats per a joves i famílies centraran la jornada de dissabte
Dissabte al matí tindran lloc partits de la UD Les Fonts, partides de bitlles catalanes i el concurs de dibuix dels Fontins.  L’Associació Les Fonts Solidària organitza un taller de manualitats adreçat a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys i a partir de dissabte es podran veure exposats els resultats al seu local. Ja a la tarda el Canya Jove organitza activitats lúdiques a l’escola Pilarín Bayés, l’APV Les Fonts una sessió de contacontes i a la pista poliesportiva, Rah-mon Roma realitzarà l’espectacle familiar per aprendre anglès de forma divertida “Reach up high” i a continuació tindrà lloc l’exhibició de patinatge. Per acabar el dissabte, el Canya Jove organitza una competició de rap Freestyle.

La Colla Gegantera, el concert d’havaneres i el castell de focs seran els plats forts de diumenge
La darrera jornada de Festa Major començarà amb la fira d’artesans al carrer Josep Mitats. A les 12 hores, la Colla Gegantera realitzarà balls de gegants i capgrossos a la pista poliesportiva. Allà mateix, a la tarda, l’escola “Tacón y bordón” durà a terme una exhibició de balls titulada “La vuelta al mundo” i el grup la Corranda farà un concert d’havaneres. Mentrestant el Canya Jove organitzarà una tarda esportiva a l’escola Pilarín Bayés. El punt i final a la festa el posarà el ja tradicional castell de focs, que serà obert i es podrà seguir des del pont nou.

Reserva d’entrades
Per assistir a totes les activitats caldrà fer una reserva prèvia de localitats al web http://entrades.santquirzevalles.cat. Estaran disponibles a partir de dilluns 27 de setembre a les 8 hores. Per a la benvinguda de Festa Major, la fira d’artesans, les exposicions d’artistes solidaris i “101 anys de l’arribada del ferrocarril a Les Fonts” i per al castell de focs no caldrà reservar entrades.
Les entrades són gratuïtes i es limiten a un màxim de 6 entrades per persona. Es recomana portar les entrades descarregades al mòbil. Les portes s’obriran 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle. Les persones amb entrada hauran d’estar assegudes 5 min abans de l’inici dels espectacles. En cas que no es presentin, les entrades s’alliberaran. Les cadires no són numerades i s’ocuparan per rigorós ordre d’arribada.
 
Mesures per a una Festa Major segura
· Caldrà respectar en tot moment les mesures de contenció de la pandèmia que siguin vigents en el moment de la Festa Major.
· Caldrà, en tot moment, mantenir la distància de seguretat a les cues i als espais on hi hagi concentracions de gent, a excepció dels grups de convivència habitual.
· La mascareta serà d’ús obligatori en tots els espectacles i recintes on es desenvolupin els actes de Festa Major per a les persones majors de 6 anys.
· Està prohibit beure, menjar i fumar en els recintes on es desenvolupen les activitats de Festa Major.
· Les persones que no compleixin les mesures vigents, tindran l’obligació d’abandonar el recinte.
· En funció de les condicions sanitàries del moment, els actes podran tenir diferents formats i condicions.

Descarregueu-vos el programa complet de la Festa Major de Les Fonts 2021 en l'apartat "Documents relacionats" d'aquesta entrada web.

 

Horari: Diversos horaris Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 01/10/2021 de 17:00 a 17:00
  • Lloc Diversos espais
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i entitats de Les Fonts
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal