Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de donació de sang


El proper dilluns 25 d’octubre tindrà lloc una jornada de donació de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
 
La donació es realitzarà en un espai habilitat a la Sala Salut Pastor, (C/Barcelona,65), en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.
 
Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat  o trucant al telèfon 935573566.
 
De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:
 
-Tenir entre 18 i 70 anys
-Pesar 50 quilos o més
-En cas de ser dona, no estar embarassada. 
 
Per donar sang no cal estar en dejú.
 

Aquestes donacions contribuiran a assegurar que totes les persones ingressades als hospitals tinguin sang per a operacions i tractaments. En aquests moments, quan estem superant la cinquena onada de la Covid, es preveu un increment de les necessitats de sang tal com va passar en finalitzar la quarta onada, al maig. En aquell moment les transfusions van incrementar-se un 15% per la recuperació de l’activitat assistencial no relacionada amb la Covid als hospitals. 

Horari: 10 a 14 i de 17 a 21 hores Dirigida a: Persones entre 18 i 70 anys Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 25/10/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala Salut Pastor
  • Organitza Banc de Sang i Teixits
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal