Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EXPOSICIO FOTOGRÀFICA: Les veus de l'aigua


Les veus de l´aigua és el resultat de la trobada entre el fotògraf Pepe Navarro i l´ONG Aigua per al Sahel.

És una mirada sobre Burkina Faso. Les imatges ens apropen a una realitat ben diferent de la nostra on es capta la dignitat d´un estil de vida fins fa poc molt poc tocat pels tràfecs de la modernitat. Paisatges sobris d´una puresa intemporal, la bellesa de l´arquitectura de Burkina i l´aigua entesa com font de vida i creadora de cultura.

És també la visibilització del problema de la manca d’aigua potable, de l’època de pluges, de la vida de les dones en ocasions molt dura, la realitat de la vida quotidiana, així com retrats d’homes, dones, infants, famílies i grups.

Ha estat produïda per Agua per al Sahel i finançada per la Àrea metropolitana de Barcelona amb ajuda de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.

Entrada gratuita. Disponible fins al 29 de novembre.

Aquesta activitat forma part del Mes de la Solidaritat que cada any organitza la Mesa de Solidaritat i Cooperació de Sant Quirze del Vallès durant el mes de novembre, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu de sensibilitzar i promoure una ciutadania global, crítica, responsable, consciènciada i compromesa amb els drets humans, la pau i la justícia social.

Horari: De dilluns a dijous de 16 a 20 h, dimarts, dijous i divendres de 9.30 a 13.30 h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Aigua per al Sahel, Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 04/11/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Vestíbul de la Masia de Can Feliu
  • Organitza Mesa de Solidaritat i Cooperació
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal