Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EXPOSICIO: Cap a la plena igualtat: els articles de la CEDAW


Les sigles CEDAW fan referència en anglès a la Convenció sobre l'Eliminació de Totes les Formes de Discriminació Contra les Dones, un tractat internacional adoptat el 1979 per l'Assemblea de les Nacions Unides, i que va entrar en vigor el 1981. Espanya el va ratificar el 1983.

Aquesta exposició, amb l'ajuda de vinyetes humorístiques i un resum molt breu dels articles que impacten directament a les dones, ens acosta i explica el contingut d'aquest tractat internacional, que va suposar el reconeixement de la violència i la discriminació vers les dones com quelcom estructural i la necessitat de modificar el rol tradicional d'homes i dones en la societat i la família per a poder assolir la plena igualtat.

Entrada gratuïta. Disponible fins al 29 de novembre.

Aquesta activitat forma part del Mes de la Solidaritat que cada any organitza la Mesa de Solidaritat i Cooperació de Sant Quirze del Vallès durant el mes de novembre, gràcies a la col·laboració de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu de sensibilitzar i promoure una ciutadania global, crítica, responsable, consciènciada i compromesa amb els drets humans, la pau i la justícia social.

Horari: De dilluns a divendres de 15.30 a 20 h, dimarts, dijous i dissabte de 10 a 13 h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 03/11/2021 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Biblioteca
  • Organitza Mesa de Solidaritat i Cooperació
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal