Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

[Festival elPetit] MUUUUN


Sant Quirze del Vallès se suma enguany al Festival elPetit, el Festival Internacional d'Arts per a la primera infància (0-5 anys) que programa experiències artístiques a més de 25 espais de 12 municipis. L’edició d’aquest any centra la mirada en l’oportunitat de (re)descobrir, (re)pensar, (re)crear i (re)trobar-se a través de les Arts. El Festival elPetit construeix el temps i l’espai per obrir la porta a nous mons, presencials i virtuals, que despertin els sentits, les emocions i la imaginació dels nens i les nenes. 
 
Emmarcades en el Festival elPetit, el dissabte 20 de novembre tindran lloc dues funcions de MUUUUN, de la Companyia La Curiosa, a la Sala Josep Brossa de la Patronal, una a les 11 h i l’altra a les 18h.  L’espectacle, adreçat a tota la família i recomanat a partir dels 2 anys, planteja un viatge que neix des de l’abstracció i que a poc a poc ens descobreix un nou planeta on es parla un llenguatge diferent. MUUUUN sorgeix del joc, de l’exploració i de la recerca sense paraules d’un llenguatge comú. L’expressió plàstica i la musical interaccionen en un espai íntim i proper. 
 

Les entrades tenen un preu de 5€ (entrada gratuïta per als i les menors de 2 anys) i es poden aconseguir a http://entrades.santquirzevalles.cat

Horari: 11 i 18 h Dirigida a: Públic familiar Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 20/11/2021 de 11:00 a 11:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal