Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

DOC del MES: Lobster Soup


DOC del MES: Lobster Soup
Lobster soup. Dir: Pepe Andreu Ibarra i Rafa Molés Vilar. Espanya, Islàndia i Lituània (2020) 96 min. VO en islandès i anglès, subtitulada en castellà.
 
En Krilli prepara la sopa de llagosta. El seu germà Alli seu amb els vells pescadors, l’últim boxejador de l’illa i el traductor del Quixot a l’islandès. Cada dia troben una solució als gran problemes del món.
 
La sopa és tan exquisida que atrau multitud d’autocars carregats de turistes. L’èxit de la sopa supera totes les expectatives fins al punt de captar l’interès d’uns inversors ambiciosos. Volen comprar el local, ampliar-lo i penjar un gran esquelet de balena a la paret. Una comèdia deliciosa, amb ingredients dolços, picants i melancòlics, sobre l’ànima humana i la vida en comunitat que s’acaba convertint en una radiografia de la decadència consumista del món occidental.
 

Recordem que també estarà disponible on line del 19 de novembre al 3 de desembre (ambdós inclosos). Per poder-lo veure, caldrà que ompliu el següent formulari i les persones inscrites rebran un enllaç i un codi per poder visionar la pel·lícula. 

Horari: 18 h Dirigida a: Públic adult Col·laboració: Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 18/11/2021 de 18:00 a 18:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal