Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa de Cap d'Any Familiar


Festa de Cap d'Any Familiar

El proper divendres 31 de desembre, tindrà lloc a partir de les 11.30 hores la Festa de Cap d'Any Familiar. La Tresca i la Verdesca ens ho faran passar d'allò més bé amb "Zum", un espectacle musical d’animació amb cançons i danses, de proposta participativa i dirigit a públic familiar. Els tres membres del grup, vestits d’abelles, canten i toquen en directe un ampli ventall d’instruments. L’acció passa fora de l’escenari, de manera que es fa protagonista la gent que assisteix a l’espectacle mitjançant la participació a través de la música. Enmig de l'actuació, ens aturarem per escoltar les campanades de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita i donar la benvinguda al 2022.

Davant l’increment del nombre de contagis i davant possibles restriccions per part del govern de la Generalitat, l’Ajuntament de Sant Quirze ha adaptat la Festa de Cap d’Any Familiar a aquesta nova situació. L’activitat es durà a terme amb control d’aforament i amb reserva prèvia d’entrades. L’espai estarà perimetrat i a l’entrada i a la sortida es disposarà de gel hidroalcohòlic. Finalment, la Festa es traslladarà de la plaça de la Vila a la plaça d’Anselm Clavé.

Aconseguiu les vostres entrades a partir d’aquest divendres 24 de desembre a les 8 hores a http://entrades.santquirzevalles.cat

Horari: 11.30 h Dirigida a: Tots els públics Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 31/12/2021 de 11:30 a 11:30
  • Lloc Plaça d'Anselm Clavé
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal