Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Prepara't per al certificat acTIC


Prepara't per al certificat acTIC

Si ja tens coneixements de nivell mig d'informàtica i vols suport per a la preparació per a la prova d'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació de nivell 2 (Mitjà), aquesta formació t'interessa.

En aquest curs de 6 sessions en línia, es repassaran les competències TIC per a diagnosticar el punt de partida de les persones aspirants i situar-les en un pla d'acció personal per al desenvolupament dels coneixements i habilitats necessàries per afrontar la realització de la prova amb garanties d'èxit.

Sessió 1 C1 Cultura, participació i civisme digital i C2 Tecnologia digital, ús de l'ordinador i el sistema operatiu.

Sessió 2  C3 Navegació i comunicació en el món digital i C4 Tractament de la informació escrita.

Sessió 3  C5 Tractament de la informació gràfica, sonora i de la imatge en moviment.

Sessió 4  C6 Tractament de la informació numèrica

Sessió 5  C7 Tractament de dades.

Sessió 6  C8 Presentació de continguts.  

La metodologia que s'utilitzarà, està orientada a relacionar els continguts de les sessions de cadascuna de les competències mitjançant activitats i simulacions que conformen parts importants de la prova.

Les sessions es desenvolupen en directe dins un campus virtual, acompanyades de  continguts, activitats i autoavaluació multimèdia en format SCORM interactiu i dinàmic que es pot treballar de forma asíncrona per afavorir l'aprenentatge autònom i flexible. El curs s'acompanya d'un simulador amb preguntes reals de la prova.  

Per a més informació poseu-vos en contacte amb el Servei a l'Ocupació per telèfon al 93 721 68 00 ext. 4112, per correu electrònic a ocupacio@santquirzevalles.cat o bé presencialment a Can Tuset, Passatge Dalí núm.8

 

Horari: De 9 a 14h Dirigida a: Persones en recerca o millora de feina i coneixents d'informàtica, interessades obtenir la certificació de nivell mig per a la millora del seu perfil professional. Col·laboració: Diputació de Barcelona

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 17/10/2022 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Formació en línia
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal