Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Show d'improvisació teatral LGTBIQ+


Show d'improvisació teatral amb motiu del Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Lesbofòbia, la Transfòbia, la Bifòbia i la Interfòbia (17 de maig)

 
Espectacle d’humor en format d’improvisació teatral. Amb un estil desvergonyit, rebel, alhora que proper, exposen la realitat sexual del món actual i dels tabús associats durant els 60 minuts del show, a un públic juvenil i adult, disposat a jugar, entregat a riure en un espectacle únic, adaptable i irrepetible.
En format de concurs televisiu, un presentador i dos equips d’intèrprets còmics fan la funció fer visible la diversitat sexual que vivim en l’actualitat.
Tres proves a superar plenes d’humor: Veritat, Impro o Petó. Reptes d'improvisació teatral i penyores que paguen els intèrprets en públic en una hora d’espectacle.
El públic serà el jurat de la competició que decidirà quin equip és el guanyador, seguint les consignes del joc. La música i l’estètica de la il·luminació, reproduirà la sensació d’estar enmig d’una gran festa.
Totes les persones que integren la companyia, són especialitzades en improvisació teatral, improvisació, teatre corporal i clown.
 
 
Companyia: Open Smiles
Presentadora: Vidda Priego (David Priego)
Intèrprets: Ángela conde, Jordi Tienza, Sonia Nardone, Momo (Montserrat Gil)
Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones.
 
Entrades gratuïtes a: entrades.santquirzevalles.cat
 
Prevenció Covid-19:
· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.
· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.
· Resta prohibit fumar, beure i menjar.
· El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.
Horari: 18:30h Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 14/05/2022 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala Josep Brossa - La Patronal
  • Organitza Drets civils i gènere
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal