Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre: "Ariadna i el minotaure"


En el marc dels actes del 25N: 

Ariadna i el Minotaure neix a partir d'una experiència personal: Una violació. I crea la necessitat de voler donar veu a un tema tan tabú com és aquesta i tot el procés que s'engega a partir d'ella, per poder reflexionar sobre la responsabilització i la culpabilització que rep la víctima i poder parlar i donar visibilitat a la part més fosca, la psicològica, la que mai se'n parla. Què passa quan una dona ha estat violada? Com és el seu dia a dia després de l'agressió?

Vivim en una societat on les agressions sexuals i les violacions són molt més freqüents i properes a nosaltres del que ens puguem imaginar.

Les pressions socials i morals, la por a la nit, als homes, al sexe, la pèrdua d'autoestima o els sentiments de culpabilitat són alguns dels temes que aborda aquesta peça per trencar amb el silenci que al llarg de la història se'ns ha imposat a les dones per tapar tot el que comporta un tema tan tabú i a la vegada tan quotidià com és una violació. Ariadna i el Minotaure ens convida a veure com canvia la vida d'una dona que ha estat assetjada sexualment, sobretot a nivell psicològic, encara que també es parlen de les seqüeles físiques que el cos recorda.

Dramatúrgia: Ariadna Chillida

Direcció: Anna Estrada

Actrius: Ariadna Chillida, Joana Vilà i Júlia Genís

Entrades gratuïtes, cal reservar aquí. Aforament limitat. 

Horari: 19:00h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones.

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 11/11/2022 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala Josep Brossa - La Patronal
  • Organitza Drets civils i gènere
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal