Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada de donació de sang


Viu i Fes Viure donant sang a Sant Quirze del Vallès aquest agost
 
Amb el lema “Viu i Fes Viure”, fem una crida a tothom qui pugui donar sang per ajudar a remuntar les reserves de sang.  Tot i que la donació s’ha mantingut en els primers mesos de l’any, les necessitats han augmentat, i ara en fan falta més. Les vacances i la calor compliquen les donacions.
 
El proper dilluns 29 d’agost, tindrà lloc una nova jornada de donació de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.
 
La donació es realitzarà en un espai habilitat a la Sala Salut Pastor, (C/Barcelona,65), en horari de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.
 
Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat o trucant al telèfon 935573566
 
De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:
 
-Ser major d'edat.
-Pesar 50 quilos o més.
-En cas de ser dona, no estar embarassada. 
 
Per donar sang no cal estar en dejú.
 
Al web www.donarsang.gencat.cat es poden consultar el lloc més proper on donar sang.
 
Les persones que tinguin previst un viatge, poden consultar prèviament el web www.donarsang.gencat.cat/viatges per comprovar si hi ha algun impediment per donar sang un cop s’ha tornat.
 
Donació de medul·la òssia
En totes les campanyes de donació, aquelles persones que tinguin entre 18 i 39 anys, poden registrar-se com a donants de medul·la òssia. Per fer-ho, cal que ho demanin en el moment de l’entrevista mèdica.
En el mateix moment que fan la donació de sang, traure’m un tub extra per analitzar quin tipus de medul·la té el donant i incorporar-lo al registre mundial de donants de medul·la. En cas que sigui compatible amb una persona malalta, el trucarem per avisar-lo si vol fer efectiva la donació de medul·la.
 
Horari: 10 a 14 i de 17 a 21 hores Dirigida a: Majors de 18 anys Col·laboració: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 29/08/2022 de 00:00 a 00:00
  • Lloc Sala Salut Pastor de La Patronal (entrada C/ Barcelona, 65)
  • Organitza Banc de Sang i Teixits
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal