Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nit Jove: Típico Tópico


Sinopsi: Benvinguda a la nostra gran comèdia social. Pel fet de llegir aquest missatge, hi quedes totalment involucrada. Seràs capaç de resoldre el crim? Ves amb compte, només la persona més innocent podria aconseguir-ho. Un lavabo et sembla l’escena d’un judici? Potser l’única sortida. Però de quantes culpables estem parlant? Dotze persones atrapades? Per què? Un misteri ple de típiques rialles i tòpics humans. El teu objectiu és clau, només has de resoldre una pre[1]gunta: Quin és el delicte que s’ha comès?

Skizodrama és un grup de teatre amateur amb perspectiva feminista format per 12 joves. Típico tópico és una obra original escrita i dirigida pel mateix grup, amb tocs de bogeria i una miqueta de drama, que busca la transformació social i la reflexió a través de la comèdia social, on fins i tot el públic és partícip d’una manera especial.

Direcció: Skizodrama

Actrius: Anna Bañon, Ainoa Muñoz, Ester Benítez, Esther López, Laura Yebra, Laura Olivé, Laura Gilabert, Laura Martínez, Nereida Montllor, Raquel Díaz, Paula López i Patricia Pradas. Entrada gratuïta amb reserva prèvia de localitats.

 

Dia: 12 de novembre

Hora: 22:00 h

Lloc: La Patronal – Sala Josep Brossa

Aconsegueix la teva entrada aquí

 

Més informació a: 

Servei de Joventut Canya Jove

Centre Cívic Can Feliu

Tel: 937216800 ext. 5600

Mòbil/whatsapp: 607 54 57 84

canyajove@santquirzevalles.cat

www.santquirzevalles.cat

@canyajove

Horari: a les 22:00 h Dirigida a: Tothom Col·laboració: Skizodrama

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 12/11/2022 de 00:00 a 00:00
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal