Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre: Ludere


Ludere és un espectacle teatral de la companyia InHabitants escrit i dirigit per en Marc Rosich i basat en la història de la Caputxeta Vermella.

Sovint, als relats populars, apareixen realitats esfereïdores, violència normalitzada, estereotips i missatges controvertits. En el cas de la caputxeta, culpem a la nena de ser devorada pel llop, d’anar per un camí poc segur o parlar amb desconeguts. Acostumem a fer el mateix amb les víctimes d’agressions sexuals, culpant-les d’anar soles, mal vestides o per zones perilloses.

Ludere, pren com a punt de partida aquest conte, amb la finalitat de projectar a escena situacions d'assetjament sexistes des d’una perspectiva subtil, adequada per a infants i joves, per donar peu a la reflexió i al debat.
L'objectiu del projecte és explicar una història, tot utilitzant la màgia del conte i una posada en escena multidisciplinar (teatre de text, teatre físic i cançons populars), que evidenciï la necessitat de canvi del model de masculinitat que promou i legitima la violència de gènere.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Institut Català de les Dones.

Entrades gratuïtes aquí

Horari: 18:00h Dirigida a: Tothom Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 22/11/2022 de 00:18 a 00:18
  • Lloc Sala Josep Brossa - La Patronal
  • Organitza Drets civils i gènere
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal