Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TEATRE: La Tasca del Sifoner


L'entitat santquirzenca Onze al Teatre està duent a terme un intercanvi cultural amb el grup d'Alzira Volem Teatre. Fruit d'aquest intercanvi, el proper dissabte 5 de novembre, a les 20 hores, el grup valencià ens interpretarà "La Tasca del Sifoner", de José Rubio Morales, a la Sala Josep Brossa de la Patronal. Les entrades ja es troben disponibles a http://entrades.santquirzevalles.cat. L'entrada general és de 5€ i de 2€ per a les persones menors de 18 anys, en situació d'atur o jubilades. Està previst que Onze al Teatre representi la seva darrera obra "Que ve en Pitarra!" el proper 26 de novembre a Alzira.
 
Sinopsi: La tasca del Sifoner recull l'esperit de lluita i ideals que va sorgir a l'Espanya de la dècada dels 70, quan a les tasques, al voltant d'un gotet de mistela, es projectaven revolucions, canvis i lluites, sempre ambientats amb les cançons del fenomen musical del moment: Lluís El Sifoner.
 
En l'actualitat, la propietària de la tasca manté viu aquell esperit de lluita i de canvis socials enfront d'un vell client i amor de joventut que va perdre els seus ideals per a convertir-se en un depredador de la construcció interessat en comprar el local a qualsevol preu per tal d'alçar un gran edifici. Els amics de la propietària preparen una divertida trama per a impedir que la tasca desaparega.
 
Un pícar fals cec, un inesperat germanastre arribat de París, un grup de jóvens que volen canviar la seua vida mitjançant un càsting de TV, un amargat milionari que busca esposa o una psicóloga fracassada convertida en endevina són alguns dels elements que viuen el dia a dia a la Tasca del Sifoner.

 

Horari: 20 h Dirigida a: Públic jove i adult Col·laboració:

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 05/11/2022 de 20:00 a 20:00
  • Lloc Sala Josep Brossa de la Patronal
  • Organitza Onze al Teatre i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal