Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Obert per vacances: espais verds i piscines descobertes, principals reclams de l'estiu

Algunes idees per si us quedeu de vacances a Sant Quirze


Obert per vacances: espais verds i  piscines descobertes, principals reclams de l'estiu

 Un dels principals atractius de Sant Quirze és el seu entorn natural, així com els diferents espais verds i parcs que el municipi té distribuïts pel seu territori. A l'estiu, al capvespre, aquests espais permeten fer passejades i gaudir de la fresca, fer petar la xerrada amb els amics o escampar una mica la boira. El parc de les Morisques és un dels principals punts de reunió de la ciutadania i els seus voltants, enguany amb noves terrasses d'estiu, s'ha convertit en un dels punt neuràlgics de trobada entre veïns i veïnes.

Però a banda del Mas Duran, hi ha d'altres nuclis que també conviden al passeig i la calma. És el cas del parc de Can Feliu, on també hi ha un parc infantil per la quitxalla, o el parc de Can Barra, on es pot observar el bosc de ribera i veure córrer la riera de la Betzuca. 
Serra de Galliners
La serra de Galliners és un altre punt interessant que podem descobrir durant les vacances. Diferents senders i recorreguts creuen aquest pulmó verd del Vallès i permeten accedir a boniques vistes des d'on es pot divisar bona part de la comarca.
Piscines d'estiu
Les piscines descobertes són els equipaments estrella de l'estiu durant les caloroses jornades estiuenques. Tant la del Complex Esportiu de Can Casablanques com la de la zona esportiva de les Fonts obren les portes fins al mes de setembre i són també una bona opció per resistir el període canicular.
Podeu veure la ubicació d'aquests espais en els següents enllaços:
 
 
 
També podeu veure els horaris dels equipaments municipals durant el mes d'agost en aquest enllaç: