Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Preinscripcions a les activitats esportives municipals

Les sol·licituds es poden presentar del 27 d'agost al 12 de setembre


Preinscripcions a les activitats esportives municipals

  La Regidoria d'Esports ha publicat ja l'oferta d'activitats esportives municipals per al curs 2012-2013. El programa inclou ioga, dansa del ventre, aeròbic, pilates  i iogalates, un conjunt d'activitats adreçades a persones majors de 15 anys. Per participar-hi cal formalitzar la preinscripció del 27 d'agost al 12 de setembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. Les activitats es duran a terme en diversos equipaments municipals com ara el Casal d'Avis, el CEIP Taula Rodana o el CC Torre Julià. 

Totes les activitats es duran a terme dos dies a la setmana, començaran el dia 1 d'octubre i finalitzaran el dia 20 de juny de 2013. La preinscripció o sol·licitud es farà per una sola activitat, tot i que es podrà posar una segona opció per poder optar-hi enc cas de no tenir plaça a la primera. Les sol·licituds en primera opció tindran preferència sobre totes les segones.
Calendari procés preinscripció
El dilluns 17 de setembre es penjaran tant al taulell d'anuncis de l'Ajuntament com al web municipal www.santquirzevalles.cat les llistes per ordre d'inscripció de totes les activitats. El dia 18 de setembre, a l'Àrea de Serveis a les Persones tindrà lloc l'acte públic de la Comissió per l'aprovació de la llista d'admesos provisionals. Si el número de sol·licituds és superior a les places oferides, les admissions es realitzaran per sorteig al que es participarà amb el número de registre de la sol·licitud. El dia 19 es publicarà la llista de persones admeses, a la qual es podran presentar al·legacions del 20 al 22 de setembre.
Podeu veure els horaris, preus i altra informació relacionada amb aquest procediment al següent document:
 
També podeu ampliar la informació al següent enllaç: Activitats esportives municipals