Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Més de 500 persones preinscrites a les activitats esportives municipals

Ja es poden consultar les llistes d’admesos provisionals


Més de 500 persones preinscrites a les activitats esportives municipals

Aquest matí s’ha reunit la comissió que ha aprovat les llistes provisionals d’admesos a les activitats esportives municipals per al curs 2015-16. Un total de 536 persones han fet la preinscripció a alguna de les 17 activitats que conformen la programació esportiva.
Pel que fa les activitats adreçades a majors de 15 anys, les sol•licituds de ioga A, ioga C i pilates A han superat les places ofertades i, per tant, la comissió ha fet un sorteig per assignar-les. Respecte la resta d’activitats, ioga B, ioga D, zumba, aeròbic, pilates B, i iogalates s’han acceptat totes les preinscripcions.
Les activitats esportives municipals per a majors de 60 anys, manteniment, aiguagim i manteniment al barri de Les Fonts, no han necessitat de sorteig perquè el nombre de preinscripcions ha estat menor que les places que s’han ofert.
Del 21 al 23 de setembre, es podran presentar al•legacions a la llista d’ admesos publicada. Transcorregut aquest termini, sense presentació de reclamacions, la llista esdevindrà definitiva a tots els efectes. En cas contrari, les reclamacions i l’aprovació de la llista definitiva seran resoltes abans del 29 de setembre.

Les activitats començaran el proper 1 d'octubre.

Podeu consultar les llistes provisionals d'admesos a les activitats, i la resta d'informació en aquest enllaç.