Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

La Creu Roja compta amb un punt de presència a l’OAC

Aquesta iniciativa és pionera i té com a objectiu captar voluntaris per a Sant Quirze i informar sobre els seus serveis


La Creu Roja compta amb un punt de presència a l’OAC

Creu Roja Sabadell ofereix un punt de servei a l’Oficina d’Atenció Ciudadana de l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1), cada matí de dijous. De 10 a 12 hores hi haurà atenció per part d’una voluntària per donar a conèixer la institució i els seus serveis. L’oenegé vol captar voluntaris del poble que estiguin disposats a treballar a Sant Quirze. Una iniciativa que ha sorgit arran de la coordinació amb Serveis Socials de l’Ajuntament, que ha detectat que cada vegada hi ha més usuaris de Creu Roja que s’han de desplaçar a Sabadell. 

Les tasques que haurien de desenvolupar els voluntaris se centren en acompanyaments, sortides a metges, activitats al Casal d’Avis, etc. 

Al punt d’atenció també s’informa sobre les formacions que ofereix Creu Roja en àmbits com els primers auxilis, habilitats en l’acció social o atenció sanitària. Uns cursos gratuïts per als voluntaris i socis, i que oscil•len entre els 40 i els 200 euros, en funció de la durada per al públic en general.
En aquest espai Creu Roja també informa sobre el seu servei de teleassistència.
El punt d’atenció romandrà obert tot el mes de juliol, amb un interval de tancament a l’agost. Al setembre es recuperarà la iniciativa i s’ampliarà amb sessions informatives a les escoles del municipi i l’institut.