Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

El cap de setmana a SQV

Mullar-se per l'esclerosi múltiple és una de les millors opcions per a aquest cap de setmana. Un acte solidari que complementa un cap de setmana amb sopars i torneigs de comiat de temporada i espais per als més joves.


El cap de setmana a SQV

Mulla’t per l’esclerosi múltiple

El proper 10 de juliol Sant Quirze del Vallès es “mullarà” per l’esclerosi múltiple. El municipi d’adhereix a la iniciativa “Mulla’t” que té com a objectiu recaptar fons per a aquesta malaltia i que se celebra a tota Catalunya.
A Sant Quirze, el donatiu es farà mitjançant la recaptació de les entrades a la piscina municipal. A més, hi haurà venda de material a la recepció per tal de recollir fons per a la lluita contra aquesta malaltia.
Les activitats a la piscina començaran a les 10h amb una masterclass de zumba. A continuació, hi haurà una altra d’aiguagim. Finalment, a les 12 hores tindrà lloc el salt col•lectiu a l’aigua. Aquesta darrera iniciativa s’organitza cada any des del 1994: llençar-se a l’aigua de la piscina més propera és la millor manera de col•laborar en la lluita contra aquesta malaltia.
Trobareu més informació de la campanya a www.mullat.fem.es
Per a qualsevol dubte: Fundació Esclerosi Múltiple: 93.228.96.99.
 
Fes estiu al Canya Jove
 
El programa “Fes estiu al Canya Jove” continua amb les activitats aquest cap de setmana. Avui, ja des d'aquest matí, i a la tarda, de 17 a 20 hores, s’organitza el Taller de grafitti. Anima’t a participar amb l’artista local Silex en un esbós d’un disseny festiu que després es farà als murs de la Masia Can Feliu. 
També avui, a partir de les 17.30 hores el Fes Estiu et proposa participar en el Torneig Magic the Gathering. La Caverna del Joc i l’Ajuntament organitzen un dels clàssics amb més èxit i seguiment. 
 
Més informació i inscripcions a:
Servei de Joventut Canya Jove
Tel: 937 216 800 ext. 5600
canyajove@santquirzevalles.cat 
 
També pots fer  l’inscripció en aquest enllaç
 
7è torneig aleví Penya 
 
La Peña Deportiva Les Fonts celebra dissabte la setena edició del torneig de futbol aleví. El poliesportiu de Les Fonts acull aquesta jornada, des de les 8 del matí fins les 20 hores.
 
Sopar de cloenda de l'Handbol
 
Esportistes i simpatitzants del Club d’Handbol Sant Quirze organitzen demà el sopar de cloenda de la temporada 2015-2016. Serà a partir de les 22 hores al parc de Can Barra.
 
12 Hores de Futbol 7 Femení
 
Diumenge el camp de futbol municipal acull el torneig de cloenda de la temporada de futbol 7 femení, amb la participació de jugadores locals i equips convidats d’altres poblacions. La jornada començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins les 21 hores.
 
Més informació sobre els actes a l'agenda municipal.