Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple de Sant Quirze recapta gairebé 1.500 euros a la piscina municipal

Més de 500 persones van participar ahir en aquesta iniciativa solidària


El Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple de Sant Quirze recapta gairebé 1.500 euros a la piscina municipal

La piscina municipal de Can Casablanques es va omplir ahir de participants en una nova edició del Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Més de 500 persones van assistir a l’equipament, concentrant-se especialment a les dotze del migdia, moment en què es va fer el salt conjunt a l’aigua. 

La venda d’entrades va recaptar un total de 764,50€, i en material es van aconseguir 732,50€. En total, per tant, es donaran 1.497€ a la Fundació contra l’Esclerosi Múltiple. 
 
Recordem que les activitats van començar a les 10 del matí amb una masterclass de zumba. A continuació va tenir lloc una sessió d’aiguagim. Finalment, el salt general va ser tot un èxit. En aquell moment hi havia a la piscina 430 persones. Milers de ciutadans van participar arreu de Catalunya en aquesta proposta. 
 
L'esclerosi múltiple es diagnostica cada vegada a persones més joves, entre els 20 i els 40 anys, i entre els objectius s’estableix millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de neurorehabilitació i d’inserció laboral a través dels hospitals de dia que la FEM gestiona a Barcelona, Lleida i Reus i de l’atenció domiciliària a Girona i el Centre Especial de Treball.
Trobareu més informació de la campanya a www.mullat.fem.es.

Visiteu l'àlbum de fotos!