Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Un total de 546 persones han creuat avui la línia de meta de la Cursa Popular de Festa Major

Ferran Sampere i Esther Cruz han estat els primers a fer-ho en categoria masculina i femenina


Un total de 546 persones han creuat avui la línia de meta de la Cursa Popular de Festa Major

La Cursa Popular de Festa Major ha comptat enguany amb un total de 546 persones participants. L’esdeveniment es consolida any rere any com un dels actes esportius amb més participació. Recordem que en l'edició de 2016 hi van participar 495 persones.

El corredor Ferran Sampere, de la categoria E (nascuts entre el 76 i el 95), ha estat el primer a creuar la línia de meta aquest matí. L’han seguit Lluís Rodríguez i Dani Baena. En categoria femenina, la primera a travessar la meta ha estat Esther Cruz, també en categoria E. De fet, els primers a sortir han estat els d’aquestes d’edats, juntament amb categories D i F. La cursa s’ha desenvolupat sense incidències, esdevenint molt àgil i sota la vigilància de la Policia Local, Protecció Civil i les persones voluntàries. No hi han faltat els serveis sanitaris, que han fet intervencions mínimes.
Seguidament, l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada de la regidora d’Esports, Maria Domingo, i altres regidors i regidores del Consistori, han lliurat els premis als/les esportistes classificats/des de les categories d’adults.
En el cas de les categories infantils, A, B i C, els infants participants han rebut una medalla, sense diferenciar la seva posició a la competició. Una decisió que pretén fomentar la participació i l’esportivitat entre els més petits i les seves famílies.
Cal remarcar, que enguany s’ha organitzat una cursa addicional per aquells infants que no han pogut córrer a la seva categoria. Els nervis i l’entusiasme han avançat uns minuts alguna cursa i els que s’havien ajustat més a l’hora de sortida no han arribat a temps. Tot i així, un total de 301 nens i nenes han marxat avui a casa amb una medalla en record d’aquesta Cursa Popular.
Finalment, cal remarcar que enguany la cursa ha tornat a tenir un caire solidari. Tothom que ha volgut ha portat menjar, a la carpa habilitada o a la que es troba al parc de les Morisques. Els aliments recollits es destinaran a les famílies més necessitades de Sant Quirze i Les Fonts.
 
Podeu consultar les fotografies de la cursa en aquest enllaç.
També, al canal Youtube veureu el vídeo.
I recordeu, podeu consultar la programació al blog de Festa Major.
 
A continuació, al document adjunt en format pdf, les classificacions de les categories D, E i F.